Mali dom u Sinju

Mali dom Sinj Velika Gospa, gradonačelnica Kristina Križanac

 

U prelijepome Sinju smo se doista udomaćili za blagdan Velike Gospe, a za to su posebno zaslužni naši Sinjani koji nas uvijek dočekaju s iskrenim prijateljskim gostoprimstvom. Ovo je druga godina kako volonteri Malog doma predstavljaju ovu afričku misiju na uličnom sajmu u Sinju. I ove godine smjestili smo se preko puta ulaza u crkvu Gospe Sinjske te dočekivali hodočasnike koji su nam prilazili od ranog jutra. Inače, proslava u Sinju započinje već dan ranije i ne jenjava ni preko noći.
Mi smo stigli u zoru, nismo se uspjeli do kraja ni raspakirati, a vi ste nas već prepoznali i okružili Mali dom. Hvala vam svima koji ste navratili do štanda Malog doma, hvala što ste ponijeli naše narukvice prijateljstva.

Ovim putem zahvaljujemo gospođi Kristini Križanac, gradonačelnici Grada Sinja, sto nam je dopustila sudjelovanje na gradskom sajmu povodom Velike Gospe. Jako smo sretni što smo uspjeli biti dio ovog velikog slavlja.

Sve darove koje smo od vas primili iskoristit ćemo za dobro sirotišta Mali dom u katoličkoj misiji u Keniji.

Šaljemo vam veliki pozdrav,
fra Miro i djeca iz Malog doma

Mir i dobro!

Mali dom Sinj Velika Gospa, gradonačelnica Kristina Križanac Mali dom Sinj Velika Gospa, gradonačelnica Kristina Križanac Mali dom Sinj Velika Gospa, gradonačelnica Kristina Križanac