Nova volonterka Tamara i vrijedni dar Jadran galenskog laboratorija

 

Vjerojatno s najvećom torbom na svijetu stigla nam je nova volonterka Tamara, znakovitog prezimena ”Crnčić” jer ne kaže se tek tako Nomen est omen. Želja da dođe u Afriku s njom je, kaže Tamara, bar cijeli život.

Ova vesela Riječanka inače koordinatorica u tvrtki Jadran galenski laboratorij» pobrinula se da ne dođe praznih ruku u misiju pa je s vodstvom tvrtke JGL dogovorila da ponese vrijednu donaciju potrebnih lijekova te ostale prozivode iz palete ove hrvatske tvrtke.

Tako je Tamara Crnčić s ogromnom torbom sletjela u Afriku i napunila ormar koji služi kao ljekarna u misijskom zdravstvenom centru pod vodstvom našeg misionara fra Mire Babića.

Sljedećih dana dio svog volonterskog vremena iskoristit će kako bi časnoj sestri Evelin, medicinskoj sestri koja radi u centru, pomogla i uputila je u sve proizvode koje je donijela, da bi ih znala pravilno primijeniti za dobro ljudi u ovoj afričkoj misiji.

Djecu u sirotištu Mali dom JGL je obradovao torbama, olovkama i šiltericama, uvijek dobrodošlim među našom ekipom 🙂

Dobro došla, Tamara!

Veliko hvala JGL!

Usput, hvala dr. Melhioru Tibljašu iz Rijeke koji nam je također s Tamarom poslao medicinski pribor (gaze, zavoje…) za zdravstveni centar.