Tri priče o vama i Malom domu

Vjenčanje Ana Dinar i Zoran Prskalo

Vjenčanje

Bilo je ovo drugo vjenčanje na kojem se na poseban način kao gost našao i Mali dom. U lipnju 2015. godine naši prijatelji Ana i Zoki iz Zagreba svoju su ljubav okrunili brakom, a njima dragi ljudi, njih 250 gostiju, taj dan bili su okićeni narukvicama prijateljstva Malog doma koje su im Ana i Zoran darovali na vjenčanju. Veliki je ovo bio dar djeci iz afričkog sirotišta, no biti pozvan da uljepšaš jednu ljubav, biti dio njihovog posebnog trenutka kada započinju svoju obitelj i u istom danu, na najljepši način, dok svjedočiš jednoj ljubavi dobiti mogućnost da te upozna još puno rasplesanih ljudi, to je naše najveće bogatstvo.

Dragi Ana i Zoki, znamo da će vaša srca uvijek ostati ovako rasplesana, hvala vam što ste nas izabrali da budemo dio početka vaše zajedničke životne priče. Živjeli!

Vjenčanje Ana Dinar i Zoran Prskalo

 

Bubamara

Mama Tina ima tri anđelčića na nebu koje ona zove svojim bubamaricama. A u ime njih naručila je baš tri šarene narukvice Malog doma. Narukvice su stigle, a Tina ih nije odmah stavila na ruku već za nekoliko dana. Otišla je na posao i dok je radila za svojim radnim stolom, najednom je na njezinu ruku sletjela bubamara i prošetala do narukvica.

Došla je ona da tiho utješi mamu Tinu i šapne joj da su anđelčići, njezine bubamarice, uvijek blizu.

Tina i bubamarice

Tina i bubamarice

 

Iznenađenje

Prvo nam se uoči Božića javila Elma koja je za svoju kćer naručila narukvice prijateljstva Malog doma kao božićni dar. Tada nismo znali da je njezina kćer 11-godišnja djevojčica Nika koja će nam se za nekoliko dana tajno javiti i zamoliti za pomoć oko božićnog iznenađenja za svoju mamu.
”Pošto imam godina koliko imam, molim vas za pomoć. Radi se o božićnom poklonu. Za moju mamu.”, kratko nam se javila Nika i objasnila kako njezina mama vjerno prati Mali dom, a Nika ju je zbog toga za Božić poželjela obradovati narukvicama prijateljstva Malog doma. Samo nije znala kako doći do njih, a da mama ne sazna.

I tako su vilenjaci Malog doma, nekoliko dana prije Božića čuvali dvije tajne i potrudili se da Elma i Nika prerano ne saznaju za poklone koje su jedna drugoj namijenile.

božićno iznenađenje Nika, Elma i Mali dom božićno iznenađenje Nika, Elma i Mali dom