Velika mama Malog doma

Sretan Dan žena mama Louise, sirotište Mali dom, misija fra Mire Babića u Africi

 

Mama Louise je velika mama Malog doma. Velika zbog njezinog srca. Ona je žena iz sela koja radi i brine o djeci u Malom domu, a pet njezinih sinova, jedan za drugim, stasavali su zajedno s djecom iz sirotišta. Prije dvije godine mama Louise izgubila je najmlađe dijete, svoju pčelicu Valeriju, jednogodišnju djevojčicu koja je podlegla malariji, a nazvali su je inače po imenu jedne volonterke iz Hrvatske. No Louise danas ima razlog za novu radost koja joj stiže za tri tjedna, tajna koju je spretno skrivala od svih nas volontera koji smo se zadesili u Malom domu, tajna koju je čuvala u intimi, ispod svoga srca. Dar koji joj je poslao njezin anđelčić s neba kako bi s njezinog lijepog lica ponovno zasjao veliki osmijeh.

Mama Louise će za par dana ponovno roditi. Ovdje kod nas u Africi, daleko od tehnologije, još uvijek imamo sreću onog slatkog iščekivanja pa ćemo tek za nekoliko dana doznati hoće li donijeti na svijet još jednog dječaka ili djevojčicu. Javit ćemo vam!

A danas, s grahom koji je donijela u ovoj vrećici na glavi, mama Louise napravila je djeci u Malom domu ukusni githeri. Nije ona odmarala doma za vrijeme svoje trudnoće, kaže da joj je ljepše kad je s djecom u Malom domu jer joj je dan ispunjen. Sretan ti Dan žena velika mama Louise!

 

Mama Louise, sirotište Mali dom, misija fra Mire Babića u Africi

Mama Louise s dvomjesečnom Valerijom

Sirotište Mali dom, misija fra Mire Babića u Africi

Mezimica djece u Malom domu

Sirotište Mali dom, misija fra Mire Babića u Africi

Mama Louise, sirotište Mali dom, misija fra Mire Babića u Africi

 

Superman Miro Babic Lugai »»

Gradimo kuću Mami Franco »»