Zidni kalendar udruge Prijatelj Malog doma

Humanitarna udruga ”Prijatelj Malog doma” izradila je zidni kalendar za 2016. godinu:

”Dragi prijatelji Malog doma!
Ove godine pripremili smo nešto novo za vas- po prvi puta imamo naše zidne kalendare.
Svakodnevno inspirirani toplinom ljudi i ljepotom Subukije, mjesta ispunjenog beskrajnim mogućnostima, odlučnosti i radosti, poželjeli smo da zavirite u naš mali kutak raja i uživate u 12 mjeseci inspiracije. Kalendar koji će istovremeno biti i originalan ukras na vašem zidu i kojeg ćete uvijek rado pogledati, bez obzira zanima li vas datum ili ne, A3 formata, otisnut  na kvalitetnom papiru sa spiralnim uvezom, ima 13 strana, a svaki mjesec popraćen je autentičnom fotografijom iz svakodnevnog života u Subukiji, trenucima iz Malog doma i nadahnutim citatom. U kalendaru su svi državni praznici, katolički blagdani, sveci i imendani, pa za svaki dan možete naći koji se svetac tog dana slavi u Katoličkoj crkvi.
Bit će vam izvrstan podsjetnik kako biste znali kada bi nekome od svojih prijatelja ili rodbine trebalo čestitati imendan.

image1
Kalendar u limitiranom izdanju je humanitarnog karaktera i možete ga dobiti za donaciju od 50,00 KN. Sva sredstva koja prikupimo namijenjena su za misiju fra Mire Babića i obnovu škole!

Svi koji želite uživati u kalendaru javite se na email naše udruge prijatelj.malog.doma@gmail.com
Kalendar šaljemo i poštom gdje god treba. Ukoliko kalendar želite preuzeti osobno, otvoreni smo za sve dogovore (Varaždin i Zagreb).
Zahvaljujemo svim ljudima velikog srca, vama koji svojim donacijama nesebično pomažete, javljate se i dajete podršku misiji fra Mire i projektu obnove srednje škole St.Francis. Veseli nas što smo polako stigli do pola puta, a vjerujemo da ćemo uskoro zajedništvom i vašom dobrotom prikupiti sredstva da ostvarimo cilj i obnovimo školu jer na taj način zajedno s vama osiguravamo dostupnost obrazovanja svima, a obrazovanje je pokretačka snaga u osnaživanju djece da sami oblikuju svoju budućnost i izađu iz siromaštva.
Zahvalni smo što prepoznajete i cijenite vrijednost pomaganja! Požurite, čekamo na vas!

Humanitarna udruga Prijatelj Malog doma”